Missouri M meat

 

Klasa temperaturowa: M1

Długość bez boków: 1250 / 1500 / 1875 / 2500

Missouri M meat

 

Missouri M meat
Missouri M meat
(artykuł: 1286.XX)

 

Missouri M meat
Missouri A meat
(artykuł: 1286.A.XX)

 

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.

Missouri M meat
Długość bez bokówmm1250150018752500
Grubość dwóch bokówmm100
Temperatura otoczenia˚С≤ +25
Wilgotność%≤ 60
Temperatura robocza˚С-1…+2
Klasa temperaturowaМ1
 Missouri A meat
Długość bez bokówmm1250150018752500
Długość z bokamimm1370162019952620
Grubość dwóch bokówmm120
Powierzchnia części demonstracyjnejm21,111,341,682,26
Temperatura otoczenia˚С≤ +25
Wilgotność%≤ 60
Szybkość powietrzam/s
Temperatura robocza˚С-1…+2
Klasa temperaturowaM1

 

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.