Missouri М patisserie CH

 

Klasa temperaturowa: Н1

Długość bez boków: 1250 / 1875 / 2500Missouri М patisserie CH

Missouri М patisserie CH
Missouri М patisserie CH 80
(artykuł: 1321.S.XX)
Missouri М patisserie CH
Missouri A patisserie CH 80
(artykuł: 1321.AS.XX)
Missouri М patisserie CH
Missouri М patisserie CH
 Missouri М patisserie CH 110
(artykuł: 1321.M.XX)
Missouri М patisserie CH
Missouri A patisserie CH 110
(artykuł: 1321.AM.XX)
Missouri М patisserie CH

 

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.

 Missouri M patisserie CH 80Missouri M patisserie CH 110
Długość bez bokówmm12501875*2500*12501875*2500
Grubość dwóch bokówmm4040
Obszar ekspozycji przesuwnych półekm21,01,52,01,01,52,0
Temperatura otoczenia˚С≤ +25≤ +25
Wilgotność%≤ 60≤ 60
Temperatura robocza˚С+4…+6+4…+6
Klasa temperaturowaН1Н1
 Missouri A patisserie CH 80Missouri A patisserie CH 110
Długość bez bokówmm12501875*2500*12501875*2500
Grubość dwóch bokówmm4040
Obszar ekspozycji przesuwnych półekm21,01,52,01,01,52,0
Temperatura otoczenia˚С≤ +25≤ +25
Wilgotność%≤ 60≤ 60
Temperatura robocza˚С+4…+6+4…+6
Klasa temperaturowaН1Н1

 

– wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.