Missouri М patisserie

 

Klasa temperaturowa: H1

Długość bez boków:  1250  / 1875 / 2500

Missouri М patisserie
Missouri М patisserie ОS 130
(artykuł: 1265.S.XX)
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie ОS 140
(artykuł: 1265.M.XX)
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie ОS 160
(artykuł: 1265.L.XX)
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie PS 130
(artykuł: 1350.S.XX)
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie PS 140
(artykuł: 1350.M.XX)
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie
Missouri М patisserie PS 160
Missouri М patisserie

 

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.

 Missouri M patisserie OS 130Missouri M patisserie OS 140 Missouri M patisserie OS 160
Długość bez bokówmm12501875*250012501875*250012501875*2500
Grubość dwóch bokówmm100100100
Przestrzeń całkowita  części ekspozycyjnejm22,24,42,55,02,75,3
Obszar ekspozycji  przesuwnych półekm20,931,860,931,860,931,86
Temperatura otoczenia˚С≤ +25≤ +25≤ +25
Wilgotność%≤ 60≤ 60≤ 60
Szybkość powietrzam/s
Temperatura robocza˚С+4…+6+4…+6+4…+6
Klasa temperaturowaH1H1H1
 Missouri M patisserie PS 130Missouri M patisserie PS 140 Missouri M patisserie PS 160
Długość bez bokówmm12501875250012501875*25001250*1875*2500*
Grubość dwóch bokówmm100100100
Przestrzeń całkowita   części ekspozycyjnejm22,23,34,42,55,02,75,3
Obszar ekspozycji  przesuwnych półekm20,931,41,860,931,860,931,86
Temperatura otoczenia˚С≤ +25≤ +25≤ +25
Wilgotność%≤ 60≤ 60≤ 60
Szybkość powietrzam/s
Temperatura robocza˚С+4…+6+4…+6+4…+6
Klasa temperaturowaH1H1H1

 

– wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.