Virginia AI 080/114 deli self A

Urządzenia impulsowe Virginia AI 114 deli self 134-DLA
Delikatesy Ser Produkty gotowe Owoce i warzywa
Urządzenia impulsowe Virginia AI 080 deli self 115-DLA
Virginia AI 080 deli self 115-DLA
(artykuł: 1655.XX)
Urządzenia impulsowe Virginia AI 080 deli self 115-DLA
Urządzenia impulsowe Virginia AI 114 deli self 115-DLA
Virginia AI 114 deli self 115-DLA
(artykuł: 1651.XX)
Urządzenia impulsowe Virginia AI 114 deli self 115-DLA
Urządzenia impulsowe Virginia AI 114 deli self 134-DLA
Virginia AI 114 deli self 134-DLA
(artykuł: 1599.XX)
Urządzenia impulsowe Virginia AI 114 deli self 134-DLA
Urządzenia impulsowe Virginia AI 080 deli self 115-DLA
Virginia AI 114 deli self 150-DLA
(artykuł: 1652.XX)
Urządzenia impulsowe Virginia AI 114 deli self 150-DLA

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.

Virginia AI 080 deli self 115-DLA
Długość bez boków mm 1250 1500* 1875*
Grubość dwóch boków mm 110
Powierzchnia części demonstracyjnej m2 1,0 1,3 1,6
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60
Temperatura robocza ˚С +2…+4
Klasa temperaturowa M2
Virginia AI 114 deli self 115-DLA
Długość bez boków mm 1250 1500* 1875*
Grubość dwóch boków mm 110
Powierzchnia części demonstracyjnej m2 1,7 2,0 2,5
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60
Temperatura robocza ˚С +2…+4
Klasa temperaturowa M2
Virginia AI 114 deli self 134-DLA
Długość bez boków mm 1250 1500* 1875*
Grubość dwóch boków mm 110
Powierzchnia części demonstracyjnej m2 2,0 2,5 3,1
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60
Temperatura robocza ˚С +2…+4
Klasa temperaturowa M2
Virginia AI 114 deli self 150-DLA
Długość bez boków mm 1250 1500* 1875*
Grubość dwóch boków mm 110
Powierzchnia części demonstracyjnej m2 2,4 2,9 3,6
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60
Temperatura robocza ˚С +2…+4
Klasa temperaturowa M2

* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.