Indiana medium AV 085 FV O 210 DLM
(article: 2035.FV.ХХ)
/
Indiana medium AV 085 FV O 210 DLA
(article: 2035.FV.AХ)
|
(article: 2048.FV.ХХ)
/
Indiana medium AV 070 FV O 210 DLA
(article: 2048.FV.AХ)
|
Indiana medium AV 085 FV O 210 DLM | ||||||
Długość bez boków | mm | 937 | 1250 | 1875 | 2500 | 3750 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ||||
Szybkość powietrza | m/s | ≤ 0,2 | ||||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | ||||
Klasa temperaturowa | Н1 |
Indiana medium AV 085 FV O 210 DLA | |||||
Długość bez boków | mm | 937 | 1250 | 1875 | 2500 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | |||
Wilgotność | % | ≤ 60 | |||
Szybkość powietrza | m/s | ≤ 0,2 | |||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | |||
Klasa temperaturowa | Н1 |
Indiana medium AV 070 FV O 210 DLM | ||||||
Długość bez boków | mm | 937 | 1250 | 1875 | 2500 | 3750 |
Powierzchnia części demonstracyjnej (4 poziomów półek + 1 poziom tac) | mm | 1,9 | 2,6 | 3,8 | 5,2 | 7,8 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ||||
Szybkość powietrza | m/s | ≤ 0,2 | ||||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | ||||
Klasa temperaturowa | Н1 |
Indiana medium AV 070 FV O 210 DLA | |||||
Długość bez boków | mm | 937 | 1250 | 1875 | 2500 |
Powierzchnia części demonstracyjnej (4 poziomów półek + 1 poziom tac) | mm | 1,9 | 2,6 | 3,8 | 5,2 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | |||
Wilgotność | % | ≤ 60 | |||
Szybkość powietrza | m/s | ≤ 0,2 | |||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | |||
Klasa temperaturowa | Н1 |
Indiana medium AV 070 FV O 210 DLM | ||||||
Długość bez boków | mm | 937 | 1250 | 1875 | 2500 | 3750 |
Powierzchnia części demonstracyjnej (4 poziomy półek na warzywa o promieniu + 1 poziom tac) | mm | 1,5 | 1,9 | 3,0 | 3,8 | 5,7 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ||||
Szybkość powietrza | m/s | ≤ 0,2 | ||||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | ||||
Klasa temperaturowa | Н1 |
Indiana medium AV 070 FV O 210 DLA | |||||
Długość bez boków | mm | 937 | 1250 | 1875 | 2500 |
Powierzchnia części demonstracyjnej (4 poziomy półek na warzywa o promieniu + 1 poziom tac) | mm | 1,5 | 1,9 | 3,0 | 3,8 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | |||
Wilgotność | % | ≤ 60 | |||
Szybkość powietrza | m/s | ≤ 0,2 | |||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | |||
Klasa temperaturowa | Н1 |
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.