Indiana medium AV 070 meat D 210-DLA | |||||||
Długość bez boków | mm | 937* | 1250 | 1875 | 2500* | 3750* | |
Thickness of two sidewalls | mm | 60 | |||||
Ilość pojemników gastronomicznych GN1/1 oraz 2/4 albo 1/2 oraz 1/4 | pcs | 2+2/4+4 | 3+3/6+6 | ||||
Powierzchnia robocza | m2 | 0,59 | 0,89 | ||||
Dopuszczalne obciążenie poprzeczki | kg | – | 100 | 150 | – | – | |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | |||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | |||||
Szybkość powietrza | m/s | – | |||||
Temperatura robocza | ˚С | 0…+2 / +2…+4 | |||||
Klasa temperaturowa | M1/M2 |
Indiana medium AV 066 meat D 210-DLA (z wysuwaną tacą) | Indiana medium AV 070 meat D 210-DLA (z wysuwaną tacą) | |||||||||
Długość bez boków | mm | 937* | 1250 | 2500* | 3750* | 937* | 1250 | 1875 | 2500* | 3750* |
Długość z bokami | mm | 60 | 60 | |||||||
Powierzchnia części demonstracyjnej | m2 | – | – | – | ||||||
Powierzchnia palet | m2 | 0,50 | 0,55 | 0,78 | ||||||
Powierzchnia robocza | m2 | 0,54 | 0,59 | 0,89 | ||||||
Dopuszczalne obciążenie poprzeczki | kg | – | 100 | – | – | 100 | 150 | |||
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ≤ +25 | |||||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ≤ 60 | |||||||
Szybkość powietrza | m/s | – | – | |||||||
Temperatura robocza | ˚С | 0…+2 / +2…+4 | 0…+2 / +2…+4 | |||||||
Klasa temperaturowa | M1/M2 | M1/M2 |
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.