| Missouri enigma MC 122 sushi/pizza OS 115-DBM | |||||
| Długość bez boków | mm | 1250 | 1500 | 1875* | 2500* |
| Grubość dwóch boków | mm | 120 | |||
| Obszar niechłodzone termicznej | m2 | 0,50 | 0,60 | 0,70 | 0,90 |
| Powierzchnia robocza | m2 | 0,7 | 0,85 | 1,2 | 1,7 |
| Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/3 albo GN 1/6 albo GN 1/9 | pcs | 6_12_18 | 8_16_24 | 9_18_27 | 13_26_39 |
| Ilość pojemników termoizolacyjnych | pcs | 1 | 2 | 2 | 2 |
| Pojemność skrzyni chłodzącej | l | 206 | 247 | 309 | 413 |
| Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | |||
| Wilgotność | % | ≤ 60 | |||
| Szybkość powietrza | m/s | – | |||
| Temperatura robocza | ˚С | +2 …+4 | |||
| Klasa temperaturowa | М2 | ||||
| Missouri enigma MC 122 sushi/pizza 2 OS 115-DBM* | ||||
| Długość bez boków | mm | 1250* | 1875* | 2500* |
| Grubość dwóch boków | mm | 120 | ||
| Powierzchnia robocza | m2 | 0,7 | ||
| Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/3 i GN 1/6 | pcs | 6+6 | 7+7 | 9+9 |
| Ilość pojemników termoizolacyjnych | pcs | 1 | 2 | 2 |
| Pojemność skrzyni chłodzącej | l | 70 | ||
| Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ||
| Wilgotność | % | ≤ 60 | ||
| Szybkość powietrza | m/s | – | ||
| Temperatura robocza | ˚С | +2 …+4 | ||
| Klasa temperaturowa | М2 | |||
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.






