Missouri enigma MC 122 sushi/pizza OS 115-DBM | |||||
Długość bez boków | mm | 1250 | 1500 | 1875* | 2500* |
Grubość dwóch boków | mm | 120 | |||
Obszar niechłodzone termicznej | m2 | 0,50 | 0,60 | 0,70 | 0,90 |
Powierzchnia robocza | m2 | 0,7 | 0,85 | 1,2 | 1,7 |
Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/3 albo GN 1/6 albo GN 1/9 | pcs | 6_12_18 | 8_16_24 | 9_18_27 | 13_26_39 |
Ilość pojemników termoizolacyjnych | pcs | 1 | 2 | 2 | 2 |
Pojemność skrzyni chłodzącej | l | 206 | 247 | 309 | 413 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | |||
Wilgotność | % | ≤ 60 | |||
Szybkość powietrza | m/s | – | |||
Temperatura robocza | ˚С | +2 …+4 | |||
Klasa temperaturowa | М2 |
Missouri enigma MC 122 sushi/pizza 2 OS 115-DBM* | ||||
Długość bez boków | mm | 1250* | 1875* | 2500* |
Grubość dwóch boków | mm | 120 | ||
Powierzchnia robocza | m2 | 0,7 | ||
Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/3 i GN 1/6 | pcs | 6+6 | 7+7 | 9+9 |
Ilość pojemników termoizolacyjnych | pcs | 1 | 2 | 2 |
Pojemność skrzyni chłodzącej | l | 70 | ||
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ||
Szybkość powietrza | m/s | – | ||
Temperatura robocza | ˚С | +2 …+4 | ||
Klasa temperaturowa | М2 |
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.