Missouri MC 100 patisserie PS/OS M/A

/, Missouri MC 100 M/A/Missouri MC 100 patisserie PS/OS M/A
Refrigerated counters Missouri MC 100 patisserie PS 130/160-DLM/A

 

Wyroby cukiernicze

 

Missouri MC 100 patisserie PS 130-DLM
(artykuł: 1425.ХХ)
Missouri MC 100 patisserie PS 130-DLA
(artykuł: 1425.A.ХХ)
Missouri MC 100 patisserie PS 130-DLM
Missouri MC 100 patisserie OS 160-DLM
(artykuł: 1330.ХХ)
Missouri MC 100 patisserie OS 160-DLA
(artykuł: 1330.A.ХХ)
Missouri MC 100 patisserie OS 160-DLM

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.

Missouri MC 100 patisserie PS 130-DLM Missouri MC 100 patisserie OS 160-DLM
Długość bez boków mm 1250 1500* 1875* 2500* 1250 1500 1875 2500
Grubość dwóch boków mm 100 100
Powierzchnia części demonstracyjnej (często) m2 2,2 2,6 3,3 4,5
Powierzchnia części demonstracyjnej (palety) m2 0,9 1,1 1,4 1,8
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25 ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60 ≤ 60
Temperatura robocza ˚С +4…+6 +4…+6
Klasa temperaturowa Н1 Н1
Missouri MC 100 patisserie PS 130-DLA Missouri MC 100 patisserie OS 160-DLA
Długość bez boków mm 1250 1500* 1875 2500 1250 1500 1875 2500
Grubość dwóch boków mm 100 100
Powierzchnia części demonstracyjnej m2 2,2 2,6 3,3 4,5
Powierzchnia części demonstracyjnej (palety) m2 0,9 1,1 1,4 1,8
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25 ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60 ≤ 60
Temperatura robocza ˚С +4…+6 +4…+6
Klasa temperaturowa Н1 Н1

* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.