Missouri MC 100 sushi/pizza L M/A

////Missouri MC 100 sushi/pizza L M/A
Refrigerated counters Missouri MC 100 sushi/pizza L 130-DBM/A

 

Sushi Pizza

 

Missouri MC 100 sushi/pizza L 130-DBM
(artykuł: 1373.M.XX)
Missouri MC 100 sushi/pizza L 130-DBA
(artykuł: 1373.A.XX)
Missouri MC 100 sushi/pizza L 130-DBM

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.

Missouri MC 100 sushi/pizza L 130-DBM
Długość bez boków mm 830 937* 1250 1500 1875 2500*
Grubość dwóch boków mm 100
Powierzchnia części demonstracyjnej (często) m2 0,77 0,87 1,16 1,39 1,73 2,31
Powierzchnia robocza m2 0,42 0,47 0,63 0,75 0,94 1,25
Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/2 lub GN 1/4 pcs 4_8 2_4 3_6 4_8 5_10 7_14
Objętość pojemników termoizolacyjnych l 62 87 126 157 174 252
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60
Szybkość powietrza m/s ≤ 0,2
Temperatura robocza ˚С +2 …+4
Klasa temperaturowa M2
Missouri MC 100 sushi/pizza L 130-DBA
Długość bez boków mm 830 937* 1250 1500 1875 2500*
Grubość dwóch boków mm 100
Powierzchnia części demonstracyjnej (często) m2 0,77 0,87 1,16 1,39 1,73 2,31
Powierzchnia robocza m2 0,42 0,47 0,625 0,75 0,938 1,25
Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/3 lub GN 1/6 pcs 4_8 4_8 6_12 7_14 9_18 13_26
Objętość pojemników termoizolacyjnych l 62 87 126 157 174 252
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60
Szybkość powietrza m/s ≤ 0,2
Temperature of in Przydatna objętość ˚С +2 …+4
Klasa temperaturowa М2

* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.