| Missouri NC 100 heat BM PS 130 | Missouri NC 100 heat BM L 130 | ||||||
| Długość bez boków | mm | 1250 | 1875 | 2500 | 1250 | 1875 | 2500* |
| Grubość dwóch boków | mm | 100 | 100 | ||||
| Obszar powierzchni termicznej | m2 | 0,7 | 1,1 | 1,5 | 0,7 | 1,1 | 1,5 |
| Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/1 | pcs | 4 | 6 | 8 | 4 | 6 | 8 |
| Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ≤ +25 | ||||
| Wilgotność | % | ≤ 60 | ≤ 60 | ||||
| Temperatura robocza | ˚С | +30…+60 | +30…+60 | ||||
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.






