Missouri cold diamond MC 126 sushi/pizza combi L/self 130-DBM | |||||
Długość bez boków | mm | 1250* | 1500* | 1875 | 2500 |
Grubość dwóch boków | mm | 120 | |||
Powierzchnia części demonstracyjnej “self” | m2 | 0,6 | 0,7 | 0,9 | 1,2 |
Powierzchnia robocza | m2 | 0,5 | 0,6 | 0,8 | 1,0 |
Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/6 | pcs | 7 | 8 | 10 | 14 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | |||
Wilgotność | % | ≤ 60 | |||
Szybkość powietrza | m/s | ≤ 0,2 | |||
Temperatura robocza | ˚С | +2 …+4 | |||
Klasa temperaturowa | М2 |
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.