Missouri cold diamond MC 126 patisserie PS 130-DLM | |||||||
Długość bez boków | mm | 937* | 1250 | 1875 | 2500* | 3125* | 3750* |
Grubość dwóch boków | mm | 120 | |||||
Powierzchnia części demonstracyjnej (często) | m2 | 1,4 | 1,9 | 2,8 | 3,8 | 4,7 | 5,6 |
Powierzchnia części demonstracyjnej (wysuwane palety) | m2 | 0,9 | 1,2 | 1,8 | 2,4 | 3,0 | 3,6 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | |||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | |||||
Szybkość powietrza | m/s | – | |||||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | |||||
Klasa temperaturowa | Н1 |
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.