| Missouri cold diamond MC 126 sushi/pizza PS 130-DBM | Missouri cold diamond MC 126 sushi/pizza self 110-DBM | ||||||
| Długość bez boków | mm | 1250 | 1875 | 2500 | 1250* | 1875 | 2500* |
| Grubość dwóch boków | mm | 120 | 120 | ||||
| Powierzchnia robocza | m2 | 0,8 | 1,2 | 1,7 | 0,8 | 1,2 | 1,7 |
| Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/3 lub GN 1/6 lub GN 1/9 |
pcs | 6_12_18 | 9_18_27 | 12_24_36 | 6_12_18 | 9_18_27 | 12_24_36 |
| Objętość pojemników termoizolacyjnych | l | 56 | 56 | ||||
| Pojemność skrzyni chłodzącej | l | 360 | 360 | ||||
| Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ≤ +25 | ||||
| Wilgotność | % | ≤ 60 | ≤ 60 | ||||
| Szybkość powietrza | m/s | ≤ 0,2 | 0,2 | ||||
| Temperatura robocza | ˚С | +2 …+4 | +2 …+4 | ||||
| Klasa temperaturowa | М2 | М2 | |||||
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.













