Missouri cold diamond MC 115 pizza PS 121-DBM | Missouri cold diamond MC 115 pizza PS 121-DBA | ||||||
Długość bez boków | mm | 1250 | 1875* | 2500* | 1250 | 1875* | 2500* |
Grubość dwóch boków | mm | 120 | 120 | ||||
Powierzchnia robocza | m2 | 0,8 | 1,1 | 1,5 | 0,8 | 1,1 | 1,5 |
Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/3 | pcs | 6 | 9 | 12 | 6 | 9 | 12 |
Objętość pojemników termoizolacyjnych | l | 100 | 150 | 200 | 100 | 150 | 200 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ≤ +25 | ||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ≤ 60 | ||||
Szybkość powietrza | m/s | – | – | ||||
Temperatura robocza | ˚С | 0…+2 / +2…+4 | 0…+2 / +2…+4 | ||||
Klasa temperaturowa | M1/M2 | M1/M2 |
Missouri cold diamond MC 115 pizza OS 121-DBA | ||||
Długość bez boków | mm | 1250 | 1875 | 2500* |
Grubość dwóch boków | mm | 120 | ||
Powierzchnia robocza | m2 | 0,8 | 1,1 | 1,5 |
Ilość pojemników gastronomicznych GN 1/3 | pcs | 6 | 9 | 12 |
Objętość pojemników termoizolacyjnych | l | 80 | 120 | 160 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ||
Szybkość powietrza | m/s | – | ||
Temperatura robocza | ˚С | +2…+4 | ||
Klasa temperaturowa | M2 |
* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.