1250 |
Missouri MC 120 patisserie СН SP 090-DLM
(artykuł: 1321.S.XX)
/
Missouri MC 120 patisserie СН SP 090-DLA
(artykuł: 1321.AS.XX)
|
Missouri MC 120 patisserie СН SP 110-DLM
(artykuł: 1321.M.XX)
/
Missouri MC 120 patisserie СН SP 110-DLA
(artykuł: 1321.AM.XX)
|
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.
Missouri MC 120 patisserie СН SP 090-DLM | Missouri MC 120 patisserie СН SP 110-DLM | ||||||
Długość bez boków | mm | 1250 | 1875* | 2500* | 1250 | 1875* | 2500 |
Grubość dwóch boków | mm | 60 | 60 | ||||
Powierzchnia części demonstracyjnej (wysuwane palety) | m2 | 1,0 | 1,5 | 2,0 | 1,0 | 1,5 | 2,0 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ≤ +25 | ||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ≤ 60 | ||||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | +4…+6 | ||||
Klasa temperaturowa | Н1 | Н1 |
Missouri MC 120 patisserie СН SP 090-DLA | Missouri MC 120 patisserie СН SP 110-DLA | ||||||
Długość bez boków | mm | 1250 | 1875* | 2500* | 1250 | 1875* | 2500 |
Grubość dwóch boków | mm | 60 | 60 | ||||
Powierzchnia części demonstracyjnej (wysuwane palety) | m2 | 1,0 | 1,5 | 2,0 | 1,0 | 1,5 | 2,0 |
Temperatura otoczenia | ˚С | ≤ +25 | ≤ +25 | ||||
Wilgotność | % | ≤ 60 | ≤ 60 | ||||
Temperatura robocza | ˚С | +4…+6 | +4…+6 | ||||
Klasa temperaturowa | Н1 | Н1 |
*– wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)
Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.