Dakota AC 085 patisserie OS A

///Dakota AC 085 patisserie OS A
Lada cukiernicza Dakota AC 085 patisserie OS 120-DLA
Wyroby cukiernicze
Informacje związane z klasą energetyczną (rozporządzenie w sprawie ekoprojektu 2019/2024 i rozporządzenie w sprawie etykietowania energetycznego 2019/2018) odnoszą się do określonych konfiguracji produktów. Wszystkie konfiguracje inne niż te przedstawione na stronie internetowej mogą wymagać znacznie innych informacji o klasie energetycznej. Aby uzyskać więcej informacji, zapoznaj się z europejską bazą danych produktów do etykietowania energetycznego (EPREL) lub skontaktuj się z naszym biurem sprzedaży.

940

Lada cukiernicza Dakota AC 085 patisserie OS 120-DLADakota AC 085 patisserie OS 120-DLA
(artykuł: 1710.ХХ)
Lada cukiernicza Dakota AC 085 patisserie OS 120-DLA
Lada cukiernicza Dakota AC 085 patisserie OS 130-DLADakota AC 085 patisserie OS 130-DLA
(artykuł: 1251.ХХ)
Lada cukiernicza Dakota AC 085 patisserie OS 130-DLA

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.

Dakota AC 085 patisserie OS 120-DLA
Długość bez boków mm 600 940 1250 1440*
Długość z bokami mm 640 980 1290 1480
Grubość dwóch boków mm 40
Powierzchnia części demonstracyjnej (często) m2 1,07 1,65 2,17 2,58
Powierzchnia części demonstracyjnej (palety) m2 0,34 0,55 0,73 0,84
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60
Temperatura robocza ˚С +4…+6
Klasa temperaturowa Н1
Dakota AC 085 patisserie OS 130-DLA
Długość bez boków mm 600 940 1250 1440
Długość z bokami mm 640 980 1290 1480
Grubość dwóch boków mm 40
Powierzchnia części demonstracyjnej (często) m2 0,98 1,56 2,08 2,46
Powierzchnia części demonstracyjnej (palety) m2 0,34 0,55 0,73 0,84
Temperatura otoczenia ˚С ≤ +25
Wilgotność % ≤ 60
Temperatura robocza ˚С +4…+6
Klasa temperaturowa Н1

* – wymagane są dodatkowe ustalenia (oznaczone kolorem czerwonym)

Producent zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w parametrach technicznych.

Я текстовый блок. Нажмите кнопку редактирования, чтобы изменить этот текст. Разнообразный и богатый опыт постоянный количественный рост и сфера нашей активности требуют от нас анализа позиций.